Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü

Bugün 23 Kasim 2017

İtalya Padova Üniversitesinden Prof. Dr. Antonio BIANCHINI Astronomi Bölümünde seminer verecektir.
İtalya Padova Üniversitesi, Fizik-Astronomi Bölümü öğretim üyesi ve Padova Planetaryumu Bilimsel Komite üyesi, Kataklismik Değişen Yıldızlar konusunda uzman Prof. Dr. Antonio BIANCHINI Prof. Dr. A. Talat SAYGAǒın konuğu olarak, Kataklismik Değişen Yıldızlar grubu ve bölüm elemanlarımızla bilimsel çalışmalarda bulunmak üzere Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümümüze gelmiştir.

İtalya Padova Üniversitesi, Fizik-Astronomi Bölümü öğretim üyesi ve Padova Planetaryumu Bilimsel Komite üyesi, Kataklismik Değişen Yıldızlar konusunda uzman Prof. Dr. Antonio BIANCHINI, TÜBİTAK BİDEB 2221 Projesi çerçevesinde Prof. Dr. A. Talat SAYGAǒın konuğu olarak, Kataklismik Değişen Yıldızlar grubu ve bölüm elemanlarımızla bilimsel çalışmalarda bulunmak üzere Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümümüze gelmiştir. Prof. BIANCHINI, Mart – Mayıs ayları boyunca İstanbul’da kalacaktır. Çalışma programı içerisinde yer alan seminer ve ders duyuruları sayfalarımızdan yayınlanacaktır. Kendisine hoş geldiniz derken, bölüm, fakülte, üniversitemiz ve ülkemiz araştırıcılarına vereceği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Bağlantı: Bağlantı Belirtilmemiş
Kaynak: Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü
Günceleme Tarihi: 2012-03-06
Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü
Google Ara WWW Ara www.istanbul.edu.tr

Bu site en iyi 1024x768 ekran çözünürlüğünde Internet Explorer'da izlenebilir.