Bugün 29 Mart 2024

ıtalya Padova Üniversitesinden Prof. Dr. Antonio BIANCHINI Astronomi Bölümünde seminer verecekt
İtalya Padova Üniversitesi, Fizik-Astronomi Bölümü öğretim üyesi ve Padova Planetaryumu Bilimsel Komite üyesi, Kataklismik Değişen Yıldızlar konusunda uzman Prof. Dr. Antonio BIANCHINI Prof. Dr. A. Talat SAYGAǒın konuğu olarak, Kataklismik Değişen Yıldızlar grubu ve bölüm elemanlarımızla bilimsel çalışmalarda bulunmak üzere Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümümüze gelmiştir.

ıtalya Padova Üniversitesi, Fizik-Astronomi Bölümü öğretim üyesi ve Padova Planetaryumu Bilimsel Komite üyesi, Kataklismik Değişen Yıldızlar konusunda uzman Prof. Dr. Antonio BIANCHINI, TÜBıTAK BıDEB 2221 Projesi çerçevesinde Prof. Dr. A. Talat SAYGAÇ’ın konuğu olarak, Kataklismik Değişen Yıldızlar grubu ve bölüm elemanlarımızla bilimsel çalışmalarda bulunmak üzere Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümümüze gelmiştir. Prof. BIANCHINI, Mart – Mayıs ayları boyunca ıstanbul’da kalacaktır. Çalışma programı içerisinde yer alan seminer ve ders duyuruları sayfalarımızdan yayınlanacaktır. Kendisine hoş geldiniz derken, bölüm, fakülte, üniversitemiz ve ülkemiz araştırıcılarına vereceği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Bağlantı: Bağlantı Belirtilmemiş
Kaynak: Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü